Fedtfattig leverpostej 03

Fedtfattig leverpostej 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : hovmesteren

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.lever
140 g.spæk
3-4 store løg
3 kogte kartofler
3 æg
7.5 dl.mælk
4-5 spsk.hvedemel
5-6 tsk.salt
1 tsk.peber
 
Opskrift:
leveren skæres i små stykker
og lægges en skål med koldt vand
vandes skiftes hyppigt indtil blodet/saften ikke farver vandet ret meget

lever,spæk, kartofler, løg hakkes 2 gange(1 gang hvis leverpostejen ønskes grov)

æggene røres i sammen med salt og peber
melet røres ud i mælken og hældes i under omrøring

hældes i bakker og bages i vandbad i ca en time ved 190-210 grader

Tips:

vær ikke bange for at give den for meget i ovnen, den bliver ikke tør kan evt gives lidt mere varme til sidst hvis mere farve ønskes(evt grill) opskriften er reduceret ned til et kilo for nemheds skyld et kilo giver ikke særlig stor portion velbekomme





karakterer:
Opskriften er vist 9969 gange,
og udskrevet 273 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu