Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Verdens Bedste Sauce

Verdens Bedste Sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jesper Sønderby

Indsendt :



Ingredienser:
5 dl.fløde
1 stor bk. Champignon
1 stort løg
1 bouillonterning
1-2 appelsiner
 Kulør
 
Opskrift:
Løg & champignon snittes fint.
Svits nu disse og tilsæt kort efter saften fra min.1 appelsin,1 bouillon-terning,samt meget gerne et skvæt portvin el. noget tilsvarende.
Lad det simre til saften fra appelsinen er svundet ind til det halve.
Tilsæt nu fløden og lad det simre i 10 min ved svag varme.
Tilsæt kulør til saucen er lysebrun og jævn evt med maizena.
Tip: Hvis den skal piftes yderlige op kan man tilsætte en skefuld eddike/balsamico ( kan med fordel gøre ved ALLE typer sauce )
Lad det simre ved svagvarm

Tips:

Dette er med Garanti en sauce der er PERFEKT til bøffer,stege mv. At det nok er den nemmeste sauce at lave,er bare et ekstra plus.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (39 stemmer)

Opskriften er vist 24138 gange,
og udskrevet 321 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-02-22 15:56:38
Der er helt sikkert den bedste sauce jeg nogensinde har smagt.Tipset med Eddike virker iøvrigt.