Verdens Bedste Sauce

Verdens Bedste Sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jesper Sønderby

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.fløde
1 stor bk. Champignon
1 stort løg
1 bouillonterning
1-2 appelsiner
 Kulør
 
Opskrift:
Løg og champignon snittes fint.
Svits nu disse og tilsæt kort efter saften fra min. 1 appelsin, 1 bouillonterning, samt meget gerne et skvæt portvin el. noget tilsvarende.
Lad det simre til saften fra appelsinen er svundet ind til det halve.
Tilsæt nu fløden og lad det simre i 10 min ved svag varme.
Tilsæt kulør til saucen er lysebrun og jævn evt med maizena.

Tips:

Dette er med Garanti en sauce der er PERFEKT til bøffer, stege mv. At det nok er den nemmeste sauce at lave, er bare et ekstra plus.

Hvis den skal piftes yderlige op kan man tilsætte en skefuld eddike/balsamico ( kan med fordel gøre ved ALLE typer sauce )
Lad det simre ved svagvarm





karakterer:
Opskriften er vist 29239 gange,
og udskrevet 402 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (41 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-22 15:56:38
Der er helt sikkert den bedste sauce jeg nogensinde har smagt.Tipset med Eddike virker iøvrigt.