Smelt smøret og pisk kakao, kaffe og sukker i. Lad det køle af.
Pisk æggene sammen og bland dem i. Bland de tørre ingredienser og vend dem i dejen.
Hæld dejen i formen og bag ca 30-40 min (tjek med en kødnål om den er færdig).
Løsn kagen fra formen, lad den køle på en rist og sigt flormelis over.
Tips:
Fantastisk chokoladekage. Den er ikke vildt sød, men smager som om man har brugt rigtig chokolade. Den er super nem og man har stort set altid ingredienserne i huset. Jeg bruger selv en firkantet form, men man kan sagtens bruge springform eller hjerteform hvis det skal være lidt romantisk.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7140 gange, og udskrevet 104 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider