Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forlorne kyllinger

Forlorne kyllinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Forlorne kyllinger, billede 4 Forlorne kyllinger, billede 1 Forlorne kyllinger, billede 2 Forlorne kyllinger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 skiverskært kalvekød f.eks. inderlår eller yderlår
 salt
 peber
2 bdt.Persille
35 g.spæk
 
35 g.smør
2.5 dl.vand
2 dl.fløde
2 spsk.hvedemel
 evt. kulør
 


Opskrift:

Bank kødskiverne let med hånden. Drys salt og peber på. Fordel persillen på kødskiverne sammen med spækskiver. Rul skiverne sammen herom og fæstn med kødnåle eller bind bomuldsgarn om.

Brun smør/margarinen i en gryde. Brun rullerne heri på alle sider. Dæmp varmen og hæld vand ved. Lad de forlorne kyllinger steg ved svag varme under låg til de er møre, ca. 30-35 min. Fjern kødnålene eller garn. Spæd skyen med fløde. Jævn den og lad det koge 3-5 min. Smag til med salt og peber.

Hæld saucen over "kyllingerne" og servér resten til sammen med kogte kartofler og agurkesalat, syltede asier eller en blandet salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 20876 gange,
og udskrevet 235 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu