Kartoffelskærekage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lykke Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader. Pensl formen med smeltet smør og drys den med finsigtet rasp.
Rør sukker og smør sammen. Tilsæt æggeblommer. Bland mel og bagepulver. Mos kartoflerne gennem en sigte. Bland begge dele sammen med de finmalede mandler. Pisk hviderne meget stive. Vend dem i dejen ad 2-3 gange. Da dejen er ret stiv, skal første hold hvider røres i dejen, selv om de derved går i stykker. Hæld dejen i formen og bag kagen midt i ovnen ved 175 grader i 45-60 min., til den er gennembagt. Skær kagen løs langs kanten og vend den ud til afkøling på en bagerist. Glaser kagen med kakaoglasur, når den er helt kold. |
|
Opskriften er vist 9929 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer pia - 2009-08-01 16:40:48 denne kage hedder "Gurli´s kartoffelkage" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne