Mørbradbøffer med bløde løg og bacon

Mørbradbøffer med bløde løg og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Mørbradbøffer med bløde løg og bacon, billede 4 Mørbradbøffer med bløde løg og bacon, billede 1 Mørbradbøffer med bløde løg og bacon, billede 2 Mørbradbøffer med bløde løg og bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
600 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
600 gram Svinemørbrad, afpudset
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Puds mørbraderne fri for sener og hinder, eller få slagteren til det. Skær dem i 1-2 cm tykke skiver. Tryk dem lidt fladere med håndroden og krydr dem med salt og peber.

Baconskiverne skæres i strimler som steges sprøde på en tør pande. Tages af og holdes lune.

Steg dernæst halve skivede løg gyldne og bløde på panden i baconfedtet og smør, bløde løg får man, hvis der kommes rigeligt fedtstof på panden, lige inden løgene tages af. Hold løgene lune.

Steg mørbradbøfferne hurtigt på begge sider i det overskydende fedtstof og evt ekstra fedtstoff, det er sart kød så steg det kun 2-3 minutter på hver side, så er de gennemstegte uden at være tørre.

Anret de lune mørbradbøffer med løgene og baconstrimlerne og server med et godt rugbrød, smør og agurkesalat til.


karakterer:
Opskriften er vist 1478 gange,
og udskrevet 13 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9097 (2166 kcal)
KJ pr. Pers. 2274 (541 kcal)
Vægt ialt 1525 gram
Vægt pr. Pers. 381 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 596 KJ (142 kcal)
Protein 11.5 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu