Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fedt-kolestrolfattig Leverpostej

Fedt-kolestrolfattig Leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Lammekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Lau. Giversen

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.svinelever finthakket
400 g.skinkefars 7-10 % fedtindhold
100 g.olivenolie (jomfruolie)
500 g.kogt kartoffel
300 g.æggehvide = (9 hvider)
300 g.citaurløg
500 g.hvedemel
700 g.kødfond/suppe (meget kraftig)
1 spsk.grov middelhavssalt
1 spsk.sort stødt peber
 
Opskrift:
Kartoflerne koges og moses/piskes med et par skefulde af kødfonden. Køles i røreskålen. Mel afbages med olien og tilsættes fonden. Kom det i røreskålen. Løgene finhakkes til løgfars. Kom i røreskålen. Tilsæt lever, kødfars og æggehvider. Tilsæt salt og peber. Farsen røres med dejkrog til jævn konsistens. Farsen/postejblandingen skal være jævn og sejt flydende. Er den for sej tilsættes lidt mere fond eller et par spiseskefulde vand. Postejdejen hældes i 12 stk. alu 250 grams bageforme. Sæt bradpande med vand i ovn og forvarm til 175 gr.Celsius. Anbring postejerne på risten lige over bradpanden. Bages i ca. 2 timer eller indtil brunlig skorpe er dannet. (Ikke varmluft)
Når postejerne er afkølede kan de indfryses. Ved udtagning fra fryser stilles en postej i vandbad og tøs op i ovnen ved 200 grader i ca 1/2 time eller indtil skorpe er færdigbrunet.

SPISES KOLD.
fedstofindhold i postejen er ca. 4,66 gr / 100 gram færdigvare.
Kolesterolindhold er 39,9 mg/100 gr. færdigvare.



karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6488 gange,
og udskrevet 128 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

falb  -  2011-07-19 21:19:07
Den bliver alt for tør, ingen smag af lever, meget dårlig.