-kog kyllingbrystene i noget suppevæske,og skær dem ud i mindre tern. fordel Kyllingen i en halv dyb skål.
- hæld væsken fra rejer, asparges, og mandaringer.
- aspargsen fordeles oven på kyllingen, sammen med halvdelen af mandarinerne, og halvdelen af rejerne.
- snit agurken i tynde skiver, til pynt i skålen.
Marinade: maryonnaise, creme fraiche, fransk sennep, røres sammen og den pisket fløde vendes forsigtigt i massen. og smages til med carry og salt.
marinaden hældes over kyllingen ca. 1 time før den skal serveres, ellers bliver den for tynd.
pyntes med agurk, rejer, mandariner.
Tips:
retten kan serveres med lune flütes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(16 stemmer)
Opskriften er vist 108926 gange, og udskrevet 2465 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider