Raclette - æggekage

Raclette - æggekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sabina

Indsendt :

Ingredienser:
 Æg
 salt
 peber
 Evt.lidt mælk
 
 Fyld:
 Broccoli i små stykker
 Reven ost
 Skinketern
 Cherrytomater skåret i kvarte
 
Opskrift:
Pisk æg, salt, peber og evt. mælk sammen. Anret æggemassen i en kande, eller andet der er nemt at hælde af.

Anret små stykker broccoli, reven ost, skinketern og cherrytomater i individuelle skåle.

Man tager det fyld man har lyst til, og putter i de små pander. Derefter hælder man æggemassen over og steger "kagen" til æggene er færdige. Brug gerne masser af ost :)

Tips:

Man kan også bruge andet fyld, end det ovenstående. Kun fantasien sætter grænser.


karakterer:
Opskriften er vist 25805 gange,
og udskrevet 283 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Sabina  -  2009-02-18 10:10:28
Man kan erstatte skinketern med skinkestrimler.