Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pandekageroulade med grøntsags/skinkefyld

Pandekageroulade med grøntsags/skinkefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : rouladen kan fryses til den dag den skal bruges. Optøning tager 6 timer hvorefter den varmes i ovnen

Indsendt af : Birgit

Indsendt :


Pandekageroulade med grøntsags/skinkefyld, billede 4 Pandekageroulade med grøntsags/skinkefyld, billede 1 Pandekageroulade med grøntsags/skinkefyld, billede 2 Pandekageroulade med grøntsags/skinkefyld, billede 3
Fotograf: Dorte Christensen  

Ingredienser:
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Fyld:
2 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
150 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
200 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
   
Opskrift:
røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader
Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine. Rød peberfrugt i tern svitseslidt med.
Skinken tilsættes og til sidst pikantosten, som smelter til en sovs der binder alle ingridienserne sammen.
Fyldet smørres ud på den bagte pandekage som derefter rulles sammen til en roulade

Tips:

Rouladen kan fryses. optøning tager 6 timer hvoefter den varmes i ovnen ved 175 grader i 1/2 time


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (194 stemmer)

Opskriften er vist 421300 gange,
og udskrevet 8466 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6332 (1507 kcal)
KJ pr. Pers. 791 (188 kcal)
Vægt ialt 1684 gram
Vægt pr. Pers. 210 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 376 KJ (89 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 6.0 gram
Kulhydrat 9.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

vigandds  -  2020-01-27 20:30:54
Vi brugte blendet broccoli i udover porrer, løg og peberfrugt som grønsagsdelen. Som køddelen brugte vi kyllingekød. Dejen gav vi kun ca 20 minutter i ovnen.

Sonja   -  2020-01-14 15:07:58
Hvor stor en bradepande skal man bruge

Katrine  -  2019-08-16 17:42:33
Hvis man fryser den - hvorfor skal den så i ovnen efter optøning? Kan den ikke spises uden en tur i ovnen?

Mette  -  2019-04-14 16:08:02
Alt for mælk/væske i opskriften! Der skal kun den halve mængde i!

  -  2018-09-12 10:55:57
Jeg har brugt butterdej istedet for pandekagen. Det smagte rigtig godt.

RUTH  -  2018-06-28 14:18:38
Rigtig lækkert og sund --som kan serveres sammen med meget--og bruges til madpakken---min svigerdatter laver dem lækkert--og gav mig opskriften---

Anna Marie  -  2018-04-27 16:08:34
Smager fantastisk hvis man steger lidt bacon tern først på panden og derefter steger porre sammen med bacon osv........

Sonja  -  2018-02-07 04:57:47
Hvor stor er bradepanden (i cm )?

Lilly Hansen  -  2018-01-17 17:37:21
Fantastisk god og nem at lave. Kan bare anbefales.

H M Hooge  -  2017-11-23 12:13:29
Du kan spise majs til. Eller en bagt kartoffel eller stegte kartofler. Eller hjemme lavede pommes frites

Anna  -  2017-11-06 18:10:46
Den smager godt med spinat, peberfrugt, pikant ost og kylling

Ulla  -  2017-05-19 17:03:19
Pisk æggehviderne og vend dem i dejen til sidst. Det er nemmere at styre pandekage på bageplade.

Klemme  -  2016-04-14 09:17:19
Jeg skiftede det halve af melet ud med fuldkornsmel.

Anja  -  2016-03-27 09:33:01
En opskrift hvor fyldet kan varieres som man har lyst til. Da pandekagen ikke skal bages igen kræver det blot et færdig lavet fyld. Kylling smager også skønt deri.

Pernille   -  2016-01-03 18:57:25
Kan man lave "dejen" i en grovere/sundere udgave?

  -  2015-11-07 13:25:14
Den er også god med rejer krans og laks og spinat

Sonja  -  2015-07-21 14:10:18
Har snart lavet den mange gange og den er stadig en af favoritterne. Men som aftensmad skal man dobbelt op. Til en alm familie på 4, laver jeg altid til 8 pers.

  -  2015-06-25 17:00:00
Skal den køle af inden man spiser den ??

Pernille H  -  2015-03-05 21:54:58
Fantastisk hvis man gratinerer den med mozarella efter pandekagen er rullet sammen!

Ann  -  2015-03-03 22:32:37
Kan man erstatte osten med noget andet ?

Ann  -  2015-03-03 22:31:21
Kan man erstatte osten med noget andet ?

  -  2015-02-16 23:56:28
Jeg laver halvdelen af pandekagen med oksekød til ungerne. Enten laver jeg en hjemmelavet kødsovs (ikke for våd) eller også bruger jeg ca et halvt glas dolmio til ca 300 g fars, lidt fedtfattig reven ost og mums, en halv af hver :-)

Cecilie  -  2015-01-07 20:25:39
Skal den på køl i køleskabet efter alt er færdigt ?

Gitte  -  2014-10-06 14:12:52
Hvad kan man spise til? Ikke bare salat, men hvad ellers? :-)

  -  2014-10-03 12:04:45
Super god og nem

Tulle  -  2013-08-17 16:53:08
Smager fucking godt!

Linda   -  2013-06-25 20:15:53
Rigtig lækker :)

Bente  -  2013-05-24 21:25:07
Virkelig lækker

Sol  -  2012-07-02 15:53:57
Den er færdig Susanne. Den skal ikke ind i ovnen igen! Og opskriften er super lækker! Man kan skifte fyldet ud med det man lige har i køleskabt!

susanne  -  2012-02-03 09:46:29
skal den ind i ovnen efter man har puttet fyldet i, eller er den færdig?

Bjarne  -  2011-08-12 16:32:08
Gad vide hvor mange personer det rækker til ?

  -  2009-09-11 09:48:10
Den er bare rigtig god. Jeg kom også en dåse majs i, det smagte bare godt.