Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekølle med rosmarin og timian

Lammekølle med rosmarin og timian, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 lammekølle
1–1½ kg.gode skrællekartofler
2–3 skalotteløg
2–3 fedhvidløg
2 dl.grønsagsbouillon
25 g.smør
 Salt
 peber
 Rosmarin
 timian
 
 


Opskrift:

Gør lammekøllen pænt i stand og fjern overflødigt fedt og hinder. Skræl kartoflerne og skær dem i ikke for tynde skiver. Fordel kartoffelskiverne i et ildfast fad. Skær skalotteløg og hvidløg i kvarte stykker og fordel dem rundt omkring mellem kartoflerne. Læg derpå den istandgjorte kølle oven på kartoflerne, og hæld lidt grønsagsbouillon i fadet. Fordel smørklatter, salt og friskkværnet peber over hele retten. Skyl rosmarin og timian og fordel små kviste og blade over både lammekøllen og kartoflerne, og stil fadet i ovnen ved 200 grader. Efter 5 minutter skrues ned til 180 grader, og retten steger videre i ca. 45-60 minutter afhængigt af størrelsen. Når det hele er færdigt, bør lammekøllen hvile ca. 20 minutter, før den skæres for. Kartoflerne holdes varme i ovnen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14973 gange,
og udskrevet 420 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu