ananas juice fra dåsen3 spsk. ananas juice fra dåsen
1
spsk.
citron1 spsk. citron
Glasur: Glasur:
100
g.
flormelis100 g. flormelis
1-2
spsk.
ananas juice fra dåsen1-2 spsk. ananas juice fra dåsen
25
g.
kokosmel25 g. kokosmel
Opskrift:
Margarine og sukker røres godt sammen.
Ægene røres i et ad gangen.
Bagepulver, kokosmel og mel røres i.
Ananas skiverne blendes til mos og kommes i sammen med juicen og citronsaften.
Bages ved 175 grader i ca 50 min
Glasuren røres sammen og drysses med kokosmel
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5383 gange, og udskrevet 153 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider