Hakkede flåede tomater1 ds. Hakkede flåede tomater
1.5
L.
oksebullion1.5 L. oksebullion
2
hele stilker bladselleri2 hele stilker bladselleri
1
lille løg (alm. Eller rødt)1 lille løg (alm. Eller rødt)
1
tsk.
Stærk paprika1 tsk. Stærk paprika
1
tsk.
Hvidløgspulver1 tsk. Hvidløgspulver
1
tsk.
Peber (smag til)1 tsk. Peber (smag til)
lidt
salt (smag til) lidt salt (smag til)
en god håndfuld pastaskruer en god håndfuld pastaskruer
en fingerspids rosmarin en fingerspids rosmarin
2
tsk.
Oregano2 tsk. Oregano
evt.
kød og melboller evt. kød og melboller
Opskrift:
Først svitses bacon i en gryde, bladselleri skæres i skiver og løg skæres i tern, tilsæt derefter bladsellerien og løget, steg det i ca. 3 min. Under omrøring. Tilsæt de flåede tomater i gryden, og tilsæt en oksebullion terning og 5 dl. vand, lad det koge i ca. 20 min. Derefter tilsættes pasta, lad dem koge til de er nok (se kogeanvisningen på pastaposen) og suppen er klar.
(evt. tilsæt mel- og kødboller til de er nok)
Tips:
suppen serveres varm og evt. med flutes/hvidløgsflutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(13 stemmer)
Opskriften er vist 8509 gange, og udskrevet 152 gange.
Kommentarer
Louise - 2012-12-29 17:26:19 Kanon god suppe. Kan anbefales.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider