Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fransk løgsuppe (Natmad)

Fransk løgsuppe (Natmad), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

NatmadRet : Natmad - Skrub af suppe

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.løg
30 g.smør
1 spsk.hvedemel
10 dl.hønsebouillon
 salt
 peber
 
4 skivertoastbrød
100 g.revet parmesanost
 
Opskrift:
Pil løgnen og skær dem i fine ringe eller striml dem i foodprocessoren, smelt fedtstoffet i en stor suppegryde, læg løgnen i og steg dem til de er blanke, løgene skal ikke blive brune.

Drys melet over og rør det godt sammen, spæd det med bouillon og lad det koge ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber.
Suppen køles ned og stilles til side.

Toastbrødene stikkes ud med en rund udstikker som lige passer ned i skålene, den revet parmesanost lægges på. Brødstykkerne lægges over på et fad som filmes.



Ved servering:
Når suppen skal servers tændes ovnen og skru helt op, helst med grill.

Sæt suppen på komfuret og varm den op, hæld den op i serveringsskålene.

Sæt brødskiverne i den varme ovn og gratiner til osten er gylden ca. 1 minut, læg brødskiverne oven på suppen i skålene.

Serveres straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13175 gange,
og udskrevet 285 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-05-18 22:57:05
Væsken er jo i hønseboulionen.. det er en terning, til 1 liter vand, kogt sammen = hønseboulion :D

cecilie  -  2011-04-04 13:21:14
skal der ikke vand i eller anden form for væske?