Kuvertbrød glutenfrit

Kuvertbrød glutenfrit, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : jsw

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
190 g.mælk
25 g.gær
13 g.fiberhusk
50 g.flydende margarine (becel)
0.5 tsk.salt
1 æg
315 g.fint glutenfrit mel
 
Opskrift:
lun mælk og opløs gæren.
Kom fiberhusk i rør rundt, lad det stå ca. 10 min. til det gelerer.

Rør margarinen og salt i. Derefter æg og til sidst mel.
Røres på maskine i ca. 10 min.
Hæver ca. 40 min. et lunt sted.

Kom olie på et bagestykke eller stort skærebræt og form dejen efter ønske.
Efterhæver på pladen ca. 20 min.

Pensles med æg og drysses evt. med sesam, birkes.

Bages ca. 15-20 min. midt i ovnen ved 200 grader C.

Tips:

Glutenfrit brød bliver bedst, hvis det røres på røremaskine.





karakterer:
Opskriften er vist 6285 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu