Bacon svites på panden og blandes med katoffelmos og forårsløg.
Rul butterdejs pladerne ud til dobbelt størrelse og smør katoffelmos blandingen på og rul den sammen som roulade.
Skæres ud i 2-3 cm tykke skiver og bages i ovnen ca. 20 min
Tips:
Kan med fordel laves nogle dage før og puttes i fryseren, det er nemmere at skære nogle pæne skiver når den er lidt frossen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5414 gange, og udskrevet 104 gange.
Kommentarer
- 2011-02-11 18:40:59 sæt ovnen på 200 grader og giv den mere end 20 min - lad også mosen køle af inden i lægger den på butterdejen ellers smelter dejen
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider