Græske keftedes med brøndkarsesalat

Græske keftedes med brøndkarsesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.fårefars
2-3 skiverafskorpet franskbrød udblødt i lidt vand eller bouillon
3 spsk.hakket persille
1 spsk.hakket basilikum eller oregano
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.groft stødt peber
1 lillesammenpisket æg
1 spsk.olivenolie
 smør og olivenolie til stegning
 
 salat:
2-3 dl.brøndkarseblade
2-3 grofthakkede, milde salatløg
 sorte oliven efter smag
3 spsk.olivenolie
1 spsk.citronsaft
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Rør det hakkede kød med alle øvrige ingredienser til en god, fast fars, der deles og formes til ovale ruller, der steges gyldne og sprøde i smør og olivenolie 5-6 minutter, hvorefter de sættes på små spid.

Til salaten blandes brøndkarseblade, løg og oliven med olivenolie og citronsaft, og salaten smages til med salt og friskkværnet peber.

Ved serveringen anrettes de varme keftedes på salaten og spises med tyrkisk brød, evt. lune pitabrød.





karakterer:
Opskriften er vist 11603 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu