Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græske keftedes med brøndkarsesalat

Græske keftedes med brøndkarsesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
450 g.fårefars
2-3 skiverafskorpet franskbrød udblødt i lidt vand eller bouillon
3 spsk.hakket persille
1 spsk.hakket basilikum eller oregano
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.groft stødt peber
1 lillesammenpisket æg
1 spsk.olivenolie
 smør og olivenolie til stegning
 
 salat:
2-3 dl.brøndkarseblade
2-3 grofthakkede, milde salatløg
 sorte oliven efter smag
3 spsk.olivenolie
1 spsk.citronsaft
 salt
 friskkværnet peber
 


Tilbehør:
tyrkisk brød, evt. lune pitabrød.
Opskrift:

Rør det hakkede kød med alle øvrige ingredienser til en god, fast fars, der deles og formes til ovale ruller, der steges gyldne og sprøde i smør og olivenolie 5-6 minutter, hvorefter de sættes på små spid.

Til salaten blandes brøndkarseblade, løg og oliven med olivenolie og citronsaft, og salaten smages til med salt og friskkværnet peber.

Ved serveringen anrettes de varme keftedes på salaten og spises med tyrkisk brød, evt. lune pitabrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10136 gange,
og udskrevet 197 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu