Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































3-Korns grovboller

3-Korns grovboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Steffen

Indsendt :



Ingredienser:
2 tsk.Salt
2 tsk.Akaciehonning
2 spsk.Olivenolie
2 dl.Havregryn
3 dl.3-kornsblanding
3 dl.Mælk
5 dl.Vand
50 g.Gær
500 g.Groft Ciabattamel
600 g.Hvedemel
Opskrift:
3-korns blandingen koges i ca. 2 dl. vand (af de 5 dl.) ved sagte varme i 4 minutter. Blandingen kommes i en skål sammen med mælk, resten af vandet, honning og olie. Efter afkøling (til hånd-lunt) blandes gæren i.
Begge typer mel blandes sammen med havre og salt. ”mel” blandingen røres i gradvist i væsken.

Hæve tid: 1 time. Efterhævning 30 min.

Bagetid: 20 min. Ved 200º


Tips:

Dejen skal være meget klistret ellers bliver de færdige boller tørre efter afkøling.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (27 stemmer)

Opskriften er vist 49468 gange,
og udskrevet 1108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lis  -  2011-11-29 11:19:53
Hvor kan man købe Groft Ciabatta mel? Har forsøgt flere steder, og hvad kan den ellers erstattes med?

  -  2011-07-12 10:38:06
Og hvornår skal havregrynen i?

Marie.  -  2010-05-26 09:25:38
Hvor mange boller bliver dr af en portion?

  -  2010-05-17 08:44:05
brød uden mælk