grofthakket chokolade 100 g. grofthakket chokolade
Opskrift:
Æggehvider piskes stive, sukker og æggeblommer tilsættes, resten vendes i.
Bages i springform i ca. 1 time ved 175 grader.
Afkøles og skæres igennem.
Fløden piskes til flødeskum nødder og chokolade blandes i og fordeles mellem bundene og ovenpå.
Pyntes med lidt chokolade og nødder.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 19847 gange, og udskrevet 396 gange.
Kommentarer
Inga Kofod - 2014-11-10 22:41:12 Man kan da ikke udelade solbærsyltetøjet......hrmffff
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider