Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kejser Larsen Brød

Kejser Larsen Brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kejser Larsen

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.hvedemel
100 g.rugmel
40 g.solsikkekerner
40 g.femkornsblanding
1 tsk.salt
3 dl.vand
1 dl.soya
50 g.gær
 
Opskrift:
1. Hvedemel, rugmel, solsikkekerner, femkornsblanding og slat blandes sammen i en skål.
2. Tag en anden skål og bland soya og vand, dette lunes i microbølgeovn, hvorefter gæren tilsættes.
3. Væsken tilsættes melblandningen lidt efter lidt, under omrøring med håndmikser,(dejkroge)til den er blank og fast.
4. Dejen stilles til hævning i en tildækket skål et lunt sted i 30 minutter.
5. Ælt dejen igen, og kom det tilbage i skålen, hvorefter det igen hæver i 30 minutter.
6. Ælt dejen igennem og form det til et brød.
7. Tildæk brødet på bagepladen og lad det efterhæve i 10 minutter.
8. Ridses og pensles med lunken kaffe og drysses med femkornsblanding.
9. Varmluftovn forvarmes til 250 grader.
10. Brødet sættes ind i ovnen og der skrues ned til 190 grader og bages i 30 minutter.


Tips:

Brødet fugtet evt. med en vandforstøver 15 minutter inde i bagningen, for at gøre skorben sprød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 3293 gange,
og udskrevet 69 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu