Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Braiserede brisler med urter

Braiserede brisler med urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.kalvebrisler
2 løg
4 gulerødder
1 porre
30 g.smør
½ flasketør hvidvin
 dl.lys kalvebouillon
 Krydderurtebuket af 2 stilke timian, 5 kviste persille, laurbærblad
2 dl.piskefløde
½ citron
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Læg brislerne i koldt vand 1 times tid. Kog dem herefter i letsaltet vand 2-3 minutter. Skyl dem straks i koldt vand og fjern hinderne, årer og andre urenheder.

Hak løgene og riv gulerødderne. Snit porren fint. Svits grønsagerne i smørret i en gryde. Kom brislerne sammen med vin og bouillon. Læg krydderurtebuketten i og drys med salt og peber. Lad det simre ca. 20 minutter.

Tag brislerne op og hold dem varme. Fjern krydderurtebuketten. Kom grydens indhold i en blender og hæld det tilbage i gryden og hæld fløden ved. Kog yderligere ind for god varme i 5 minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 15007 gange,
og udskrevet 238 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu