nødder ( val- el hassel- nødder)200 g. nødder ( val- el hassel- nødder)
50-100
g.
mørk chokoladeknapper( efter smag)50-100 g. mørk chokoladeknapper( efter smag)
Opskrift:
Smelt den hakket chokolade og lad den køle lidt af.
Pisk smør, sukker og vanillesukker sammen med elpisker i 2 min.
Rør æggene i lidt af gangen, tilsæt derefter chokoladen.
Sigt mel,salt og bagepulver i en skål.
Tilsæt nødder og chokoladeknapper.
Chokoladeblandningen røres i melet forsigtigt
Dejen hældes i en smurt bradepande, bages i 170 forvarmet ovn i ca 45 min eller til den er fast.
Tips:
Den klassiske chokoladeglasur til kagen: smelt 100 g chokolade i en kasserolle med 1 dl piskefløde. røres godt sammen. Pisk chokoladen med 50 gram smør til den bliver dejlig cremet. Glasuret sættes i køleskabet til den er fast og smøres på den afkølet kage .
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(12 stemmer)
Opskriften er vist 17685 gange, og udskrevet 617 gange.
Kommentarer
bjnyborg - 2009-06-12 14:13:34 Hej Per!
Uhm den lyder god, den vil jeg prøve.
Tak skal du have.
Hilsen
Birgit jørgen
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider