Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lynstuvede Gulerødder

Lynstuvede Gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lisa Aagaard Nielsen

Indsendt :



Ingredienser:
5-6 gulerødder
1 porre
15 g.smør eller margarine
3 spsk.hvedemel
4 dl.mælk
 evt.0.25 tsk. revet muskatnød
 
Opskrift:
Skyl og rens grøntsagerne.
Riv gulerødderne og skær porren i tynde ringe.
Svits grøntsagerne i fedtstoffet et par minutter.
Drys melet over og tilsæt mælken lidt af gangen, under omrøring.
Lad stuvningen koge igennem ved svag varme 4-5 minutter. Smag til med salt og peber, og evt. revet muskatnød.

Tips:

Denne stuvning erstatter fint den brune sovs, til feks. frikadeller, karbonader eller krebinetter. Et frisk alternativ.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4448 gange,
og udskrevet 87 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu