Smelt fedtstoffet forsigtigt i en gryde og rør melet i.
Pisk blandingen glat og tilsæt væsken lidt ad gangen, pisk imens.
Lad sovsen koge ca. 3 minutter.
Rør den pasteuriserede æggeblomme sammen med lidt af den varme sovs.
Sluk for kogepladen og rør æggeblandingen i sovsen, den må ikke koge - så skiller den.
Smag sovsen til med salt og peber og server straks.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 10918 gange, og udskrevet 123 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider