Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Legeret sovs

Legeret sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 spsk.smør
1 spsk.olie
1 spsk.hvedemel
1 dl.grønsagsbouillon
1 dl.sødmælk
1 pasteuriseret æggeblomme
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet forsigtigt i en gryde og rør melet i. Pisk blandingen glat og tilsæt væsken lidt ad gangen, pisk imens. Lad sovsen koge ca. 3 minutter. Rør den pasteuriserede æggeblomme sammen med lidt af den varme sovs. Sluk for kogepladen og rør æggeblandingen i sovsen, den må ikke koge - så skiller den. Smag sovsen til med salt og peber og server straks.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 10248 gange,
og udskrevet 112 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu