Legeret sovs

Legeret sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.smør
1 spsk.olie
1 spsk.hvedemel
1 dl.grønsagsbouillon
1 dl.sødmælk
1 pasteuriseret æggeblomme
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet forsigtigt i en gryde og rør melet i.

Pisk blandingen glat og tilsæt væsken lidt ad gangen, pisk imens. Lad sovsen koge ca. 3 minutter.

Rør den pasteuriserede æggeblomme sammen med lidt af den varme sovs.

Sluk for kogepladen og rør æggeblandingen i sovsen, den må ikke koge - så skiller den.

Smag sovsen til med salt og peber og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 14976 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu