marinerede sildefilét ( 3 dl. lage )4 marinerede sildefilét ( 3 dl. lage )
fennilke skåret i tynde skiver der skal kun bruges 5 skiver fennilke skåret i tynde skiver der skal kun bruges 5 skiver
3
stjerneanis som knuses med en morder3 stjerneanis som knuses med en morder
0.5
dl.
pernod0.5 dl. pernod
Opskrift:
3 dl. lage koges op med 1 tsk. knust stjerneanis, skiverne af fennilke og pernod.
Lagen afkøles og sis gennem et klæde eller kaffefilter.
Sildene kommes i et henkogningsglas sammen med lagen.
Skal trække i ca. 24 timer.
Anrettes i skål pyntet med friske skiver fennilke. Hvis ekstra stærk smag ønskes kan der dryppes nogle dråber pernod.
Tilbehør kan være æg og tomat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6555 gange, og udskrevet 121 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider