Pernod sild

Pernod sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ninette

Indsendt :     

Ingredienser:
4 marinerede sildefilét ( 3 dl. lage )
 fennilke skåret i tynde skiver der skal kun bruges 5 skiver
3 stjerneanis som knuses med en morder
0.5 dl.pernod
 
Opskrift:
3 dl. lage koges op med 1 tsk. knust stjerneanis, skiverne af fennilke og pernod.
Lagen afkøles og sis gennem et klæde eller kaffefilter.
Sildene kommes i et henkogningsglas sammen med lagen.
Skal trække i ca. 24 timer.


Anrettes i skål pyntet med friske skiver fennilke. Hvis ekstra stærk smag ønskes kan der dryppes nogle dråber pernod.

Tilbehør kan være æg og tomat.





karakterer:
Opskriften er vist 8464 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu