Cheesecake med jordbær
Hovedingrediens : Oste - Flødeost Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Nunu Indsendt : Red: |
|
|
Smuldr kiksene, smelt smørret, bland det sammen og fordel blandingen på et fad med toppen af en springform omkring. Læg husblas i blød i ca 10 minutter. Rør osten sammen med æggeblommer, cremefraiche og vanilie. Træk husblassen op af vandet med det vand der hænger ved og smelt den i vandbad. Afkøl husblassen lidt og hæld den i ostemassen. Pisk hviderne stive og bland forsigtigt flormelis i. Vend det i ostemassen og hæld fromagen over kiksene og stil det køligt til at det begynder at stivne.
Bland maizena og sukker i en lille gryde. Pisk vand og jordbær i. Kog massen til den begynder at stivne. Afkøl massen inden at den hældes over den stivnede fromage. Sæt i køleskab natten over. Server afkølet. |
|
Opskriften er vist 43440 gange,
og udskrevet 877 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer christinna - 2015-03-06 09:27:49 Super god opskrift:-) love cheesecake! Dog har jeg i stedet for maste jordbær og maizena osv bare kogt et glas ribsgele op og hældt udover kagen, for derefter pynte den med friske bær:-) Dorte - 2013-03-05 13:10:42 Hvor meget indholder den kop der skal bruges, 2 -2,5 DL? Jeg ejer ikke en kop men jeg har et Decilitermål eller et krus :D Chris - 2012-07-23 15:38:37 Super dårlig beskrevet opskrift, alt for mange huller og spørgsmål i for nybegyndere. Ingen mellemrum eller linje fordeling overhovedet. - 2012-04-07 16:12:21 friske eller frosne jordbær? Nunu - 2011-08-28 11:33:54 En kop jordbær der efterfølgende bliver mast :) - 2011-08-05 13:12:25 Hejsa :) Den kop jordbær der, skal det være en hel kop maste jordbær eller en kop jordbær, der efterfølgende bliver mast? Nana - 2011-06-17 08:41:53 Fantastisk lækker kage og så er det jo altid en fornøjelse at lave noget så nemt - 2011-01-18 23:22:13 Den er simpelthen fantastisk! Jeg serverede den for mine tre veninder - de elskede den. Jordbærsovsen ville ikke stivne ordentlig for mig, så jeg kom 1 husblas i. Dog tror jeg at jeg skulle have brugt to. Men en dejlig frisk og lækker smag. Den skal helt sikkert laves igen :) Nunu - 2010-09-13 12:51:33 Den kan i øvrigt godt fryses har jeg fundet ud af. Bunden bliver lidt blød, men den smager stadig skønt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne