Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Mælkefrie fastelavnsboller med vanillecreme

Mælkefrie fastelavnsboller med vanillecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Stk.

KagerRet : Kager

Hovedingrediens : Mel

HvedemelHøjtid: Fastelavn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Bolledej:
125 g.margarine mælkefr
400 g.hvedemel
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
1 tsk.kardemomme
1 æg
35 g.gær
1 dl.sojamælk
 
 Vanillecreme:
2 æg
1 spsk.honning
1 vanillestang
2 spsk.maizena majsstivelse
4 dl.sojamælk
 


Opskrift:

Bolledej:
Magarine hakkes i melet, krydderier og æg tilsættes. der røres rundt med fingerne. Gær udrørt i lunken mælk tilsættes. Alt æltes godt sammen med fingerne.

Rulles ud i 1 cm's tykkelse. Dejpladen skæres ud i 12 firkanter, en klat fyld lægges på hver. Hjørnerne bøjes ind over fylldet på plade(bagepapir), samlingerne nedad. Hæver et lunt sted, tildækket.

Pensles og bages midt i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter.

Giv den glasur på.

Creme:
Creme: Pisk æg, honning, vanille og maizena godt sammen i en gryde. Tilsæt sojamælken og bring cremen i kog, mens der piskes i den. Lad den koge et par minutter for svag varme, under omrøring. Pisk af og til i cremen under afkøling.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9469 gange,
og udskrevet 102 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu