| |
|
Forårsskank
Forårsskank, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1½ | kg. | kalveskank, hugget i stykker på 3 cm.1½ kg. kalveskank, hugget i stykker på 3 cm. | 2 | spsk. | hvedemel2 spsk. hvedemel | 2 | tsk. | salt2 tsk. salt | 1/4 | tsk. | peber1/4 tsk. peber | 75 | g. | margarine75 g. margarine | 1½ | l. | vand1½ l. vand | 2 | | bouillonterninger2 bouillonterninger | 1 | tsk. | salt1 tsk. salt | 6 | | kartofler6 kartofler | 4 | | gulerødder4 gulerødder | ½ | skive | selleri½ skive selleri | 375 | g. | ærter375 g. ærter | | | |
| |
Skankestykkerne tørres, vendes i mel, tilsat salt og peber og brunes i margarine.
Vand, bouillonterninger og salt hældes over.
Stegetid:
Under låg ca. 1½ time.
Rensede urter, skåret i aflange stykker lægges ved.
Retten steger endnu ½ time, til urterne er møre og kødet falder fra benene.
Ærterne koges med 5 min. Skyen smages til og kan evt. jævnes.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7814 gange, og udskrevet 124 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|