Forårsskank

Forårsskank, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 kg.kalveskank, hugget i stykker på 3 cm.
2 spsk.hvedemel
2 tsk.salt
0.25 tsk.peber
75 g.margarine
 l.vand
2 bouillonterninger
1 tsk.salt
6 kartofler
4 gulerødder
½ skiveselleri
375 g.ærter
 
Opskrift:
Skankestykkerne tørres, vendes i mel, tilsat salt og peber og brunes i margarine. Vand, bouillonterninger og salt hældes over.

Stegetid:
Under låg ca. 1½ time.

Rensede urter, skåret i aflange stykker lægges ved. Retten steger endnu ½ time, til urterne er møre og kødet falder fra benene.

Ærterne koges med 5 min. Skyen smages til og kan evt. jævnes.


karakterer:
Opskriften er vist 8178 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu