Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jettes fyldte horn

Jettes fyldte horn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Jette Nielsen

Indsendt :



Ingredienser:
35 g.gær
2 dl.kærnemælk
1 spsk.sukker
1 æg
1 dl.becel eller 100 g. plantemargarine
350-400 g.hvedemel
 
 Fyld:
250 g.marcipan eller blød nougat eller opblødte svesker eller andre ting
250 g.marcipan
 
Opskrift:
Gæren smuldtes i den kolde kærnemælk, piskes sammen,til gæren er opløst,ægget,becel,og sukker røres i til sidst melet som æltes godt sammen med de våde ingredigenser, æltes til dejen er smidig (der skal måske tilføjes lidt mere mel)
Dejel lægges til side medens man river marcipanen på det grove rivejern ca. 10-15 min.
Derefter deles dejen i 4 lige store kugler, der rulles ud til en pandekage, hver kugle deles i 6 trekanter, fyldet lægges på den brede ende,og man ruller fra den spidse ende og former hornet, lægges på en bageplade med bagepapir dækkes til ed et viskestykke og hæver i 45-60 min. pensles med pisket æg drysses med tesukke og sættes i en forvarmet ovn ved 225 grader mellemste rille bages 9-10 min.

Tips:

Smager dejligt til kaffe/te læg mærke til hvor lidt sukker og fedtstof der er brugt


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6250 gange,
og udskrevet 168 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jette  -  2009-01-18 15:33:12
Jeg skriver dejen skal rulles fra den spidse ende men det er fra den brede ende man ruller