Mini franske
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Laura95 Indsendt : |
|
|
Gæren røres ud i den lunkne mælk. De øvrige ingredienser slås i. Dejen æltes godt igennem, og stilles til hævning til dobbelt størrelse et lunt sted i ca. 30 mintter.
Dejen slås ned og deles i ønsket antal(jo flere stykker, jo mindre størrelse). Hvert stykke formes til en pølse på ca. 12 cm. Efterhæver på plade i ca. 20 minutter. Ridses med en skap kniv og pensles med æg. Bagetid: Ca. 15 minutter ved stærk varme (225 grader) Tips: Er god til suppe eller bare som alm. flûte. Er god til stærk mad fx. gumbo eller en anden stærk suppe. |
|
|
Opskriften er vist 3085 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne