Dejligt rosmarinbrød

Dejligt rosmarinbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Krydderurter - Rosmarin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : pernillest

Indsendt :

Ingredienser:
250 g.Farina Italiensk Pizzamel (fås i Rema1000)
13 g.gær
1.5 dl.vand
0.5 tsk.salt
1 tsk.olivenolie
2 spsk.tørret rosmarin
 
 Pensling:
 vand
 
 Pynt:
 tørret rosmarin
 
Opskrift:
Rør gæren ud i lunkent vand.
Bland væsken med rosmarin, olie, salt og mel.
Ælt dejen med hænderne, indtil der opnås en blød og glat bold.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted, til den har fordobblet sin størrelse - ca. 1 time.

Ælt dejen igennem igen og form den til én stor bolle. Skær et kryds i midten. Lad brødet efterhæve i en halv time.

Pensl med vand og drys med tørret rosmarin.

Bages på næstnederste rille i en 230 grader varm ovn i ca. 15 min. Lad afkøle på en rist.



karakterer:
Opskriften er vist 8266 gange,
og udskrevet 153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Den ambitiøse kok, 23  -  2018-10-15 18:51:51
Wow! Fantastisk brød! Ekstremt let at lave, lækker smag, skøn konsistens og det passer perfekt til bolognaise. Et kæmpe hit her hjemme :D

  -  2010-03-31 14:59:11
jeg elsker virkelig det brød!!! Det er det bedste brød i verden, tip: put nogle hakkede oliven i så smager det bare ekstra italiensk