Kokos/chokolade Mysli

Kokos/chokolade Mysli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Scarlet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Havregryn
 revet kokos
 rørsukker
 små chokolade stykker
 
Opskrift:
Rist Havregryn og revet kokos på en tør pande, drys rørsukker henover og rist videre. Lige før at Myslien er ved at være der kommes små chokolade stykker i, sluk for ilden på panden.
Hæld det hele over på bagepapir og lad afkøle.
Velbekomme det smager herre godt på en portion yoghurt.

Tips:

Jeg har ikke angivet noget mål på de forskellige ingredienser da jeg selv laver det på slump, det er op til en selv hvor meget og hvor lidt man vil bruge, prøv jer frem.





karakterer:
Opskriften er vist 9710 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-30 11:29:59
Hej hvor lang holdbarstid er der på myslien?