Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Slagterns ungarnske gullash

Slagterns ungarnske gullash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : t.andersen

Indsendt :



Ingredienser:
750 g.kalvegullash i små tern
1 pk.bacon i tern
1 fint hakket løg
2 stk.oksebouillon
2 lauerbærblade
2 tsk.paprika
1 lille dåse tomatpure
1 grøn peberfrugt i tern
1 porre i skiver
3 gulerødder i skiver
2 persillerødder i skiver
4 fedhvidløg i skiver
5 mellem kartofler i tern
1 ds.hk tomater
1 knsp.cayanne peber
1.5-2 l.vand
 flutes
 
Opskrift:
svits bacontern
svits gullash
svits hakket løg
tiltæt hakket tomat og tomatpure ,lauerbærblade,paprika,peber-frugt,hvidløg,cayenne peber,vand med bouillon.
lad det simre 1,5 time
imens man varmer flutes,tilsættes gulerødder,persillerødder,porre,
kartofler de sidste 15 min.
smages til med salt og peber


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 23143 gange,
og udskrevet 715 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anja Maria   -  2018-04-15 15:11:32
Jeg bruger udskåret koteletter istedet for kalvekød. Og så putter jeg ikke kartoflerne i gryderetten. Men laver kartoffelmos ved siden af. Det bliver rigtig godt..