Slagterns ungarnske gullash

Slagterns ungarnske gullash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : t.andersen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
750 g.kalvegullash i små tern
1 pk.bacon i tern
1 fint hakket løg
2 stk.oksebouillon
2 laurbærblade
2 tsk.paprika
1 lille dåse tomatpure
1 grøn peberfrugt i tern
1 porre i skiver
3 gulerødder i skiver
2 persillerødder i skiver
4 fedhvidløg i skiver
5 mellem kartofler i tern
1 ds.hk tomater
1 knsp.cayanne peber
1.5-2 l.vand
 flutes
 
Opskrift:
svits bacontern
svits gullasch
svits hakket løg
tilsæt hakket tomat og tomatpure, laurbærblade, paprika, peberfrugt, hvidløg, cayennepeber, vand med bouillon.
lad det simre 1,5 time
imens man varmer flutes, tilsættes gulerødder, persillerødder, porre,
kartofler de sidste 15 min.
smages til med salt og peber


karakterer:
Opskriften er vist 26064 gange,
og udskrevet 778 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anja Maria   -  2018-04-15 15:11:32
Jeg bruger udskåret koteletter istedet for kalvekød. Og så putter jeg ikke kartoflerne i gryderetten. Men laver kartoffelmos ved siden af. Det bliver rigtig godt..