kalvegullash i små tern750 g. kalvegullash i små tern
1
pk.
bacon i tern1 pk. bacon i tern
1
fint hakket løg1 fint hakket løg
2
stk.
oksebouillon2 stk. oksebouillon
2
lauerbærblade2 lauerbærblade
2
tsk.
paprika2 tsk. paprika
1
lille dåse tomatpure1 lille dåse tomatpure
1
grøn peberfrugt i tern1 grøn peberfrugt i tern
1
porre i skiver1 porre i skiver
3
gulerødder i skiver3 gulerødder i skiver
2
persillerødder i skiver2 persillerødder i skiver
4
fed
hvidløg i skiver4 fed hvidløg i skiver
5
mellem kartofler i tern5 mellem kartofler i tern
1
ds.
hk tomater1 ds. hk tomater
1
knsp.
cayanne peber1 knsp. cayanne peber
1.5-2
l.
vand1.5-2 l. vand
flutes flutes
Opskrift:
svits bacontern
svits gullash
svits hakket løg
tiltæt hakket tomat og tomatpure ,lauerbærblade,paprika,peber-frugt,hvidløg,cayenne peber,vand med bouillon.
lad det simre 1,5 time
imens man varmer flutes,tilsættes gulerødder,persillerødder,porre,
kartofler de sidste 15 min.
smages til med salt og peber
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(7 stemmer)
Opskriften er vist 24198 gange, og udskrevet 729 gange.
Kommentarer
Anja Maria - 2018-04-15 15:11:32 Jeg bruger udskåret koteletter istedet for kalvekød. Og så putter jeg ikke kartoflerne i gryderetten. Men laver kartoffelmos ved siden af. Det bliver rigtig godt..
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider