Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rødbesuppe med citron og oliven

Rødbesuppe med citron og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :



Ingredienser:
1 l.kogende vand
2 tsk.Herbamare
1 fedfinthakket hvidløg
20 grønne udstenede oliven
10 g.finthakket ingefær
0.25 tsk.vaniljepulver
5-6 dråberfiskesauce
0.25-0.5 tsk.chiliflager
 Friskkværnet sort peber
1 kg.rensede og grovhakket rødbeder
 Saft og fintrevet skal af 1 økologisk citron
1-2 spsk.ekstra jomfruraspolie
 evt.hav eller stensalt
 evt.god eddike
 
Opskrift:
Opløs Herbamare i det kogende vand.
Tilsæt hvidløg, oliven, ingefær, vanilje, fiskesauce, chili og peber samt rødbederne.
Kog suppen i små 30 minutter, så rødbederne bliver gennemvarme og møre.
Blend suppen sammen med citronsaft og -skal samt raspolie, og kør suppen til den helt fløjsblød.
Smag suppe til med ekstra salt og evt. en smule eddike.

Tips:

Rødbeder med citron er uendelig simpelt og lækkert. Suppen bliver helt fløjsblød og smager ligegodt varm som kold. Den holder sig snildt i 2-3 dage i køleskabet. Prøv at tilføje 50 gr. finthakkede rødløg, 1 tsk. sød paprika eller chili eller 10-15 vindruer, når suppen hurtig koges op.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3637 gange,
og udskrevet 68 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu