Kog kyllingen sammen med suppeurterne, (ca. 1 time) til kødet er meget mørt. Pil skind og ben fra, og skær kødet i små stykker.
Vask peberfrugten og skær den i små tern. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Smelt smørret/margarinen og lad champignonerne snurre heri. Drys melet over og spæd med suppe og fløde. Lad stuvningen koge igennem. (Bliver stuvningen for tynd, kan den jævnes med lidt maizenajævning.) Tilsæt peberfrugtternene og smag til med salt og peber. Lad stuvningen køle af.
Lad butterdejspladerne tø ved stuetemperatur i ca. 20-30 min. Rul 3-4 plader ud og beklæd en tærteform eller et fad med det. Kom stuvningen i. Rul de resterende plader ud og læg dem over som låg. Rul evt. butterdejsrester ud, skær dem i strimler eller som blade og "lim" dem på med æg. Skær et par ridser i låget. Pensl med æg, og bag pien ca. 30 min. ved 225 grader.
Tips:
Serveres evt. med en skål salat til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 15434 gange, og udskrevet 328 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider