Charlottes store brunsvigermand

Charlottes store brunsvigermand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 Per

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : charlotte

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.hvedemel
200 g.margarine
2 æg
4 spsk.sukker
35 g.gær
2 dl.mælk
 
 Fyld - sukker-kanelmasse:
200 g.margarine
200 g.brun farin
2 stor spsk. kanel
 
 Pynt:
 snitede mandler
 hvid glasur
 eller flødeskum
 
Opskrift:
margarinen hakke i mel æggene tilsættes
sammen med sukker gæren smuldres i eller røres ud i lidt af deb lunkne mælk resten af mælken rørse i lidt efter lidt drjgen æltes rulles ud til en stor kagemand som lægges over på en smurt plade . sukker -og kanelmassen røres sammen smøres over kagemand der hæver lunt i 15 minbages veed god vame 225 i 20 minutter pyntes når den er kold


karakterer:
Opskriften er vist 9548 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu