Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gelerand med rosevin

Gelerand med rosevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Diverse vin - Blandet vin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Rand:
1 flasketør rosévin
12 blade husblas
 
 Fyld:
5 dl.creme fraiche 38%
500 g.rejer
 
 Pynt:
 Brøndkarse
 Citronsnitter
 
Opskrift:
Blød husblas i koldt vand og opløs i 1-2 spsk kogende vand. Tilsæt rosévinen under omrøring og fyld blandingen i en form.

Pisk creme fraichen halvsativ, smag den til med salt og peber og vend rejerne i.

Pynt med brøndkarse og citronsnitter


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6078 gange,
og udskrevet 74 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu