| |
|
Gelerand med rosevin
Gelerand med rosevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| | Rand: Rand: | 1 | flaske | tør rosévin1 flaske tør rosévin | 12 | | blade husblas 12 blade husblas | | | | | | Fyld: Fyld: | 5 | dl. | creme fraiche 38%5 dl. creme fraiche 38% | 500 | g. | rejer500 g. rejer | | | | | | Pynt: Pynt: | | | Brøndkarse Brøndkarse | | | Citronsnitter Citronsnitter | | | |
| |
Blød husblas i koldt vand og opløs i 1-2 spsk kogende vand. Tilsæt rosévinen under omrøring og fyld blandingen i en form.
Pisk creme fraichen halvsativ, smag den til med salt og peber og vend rejerne i.
Pynt med brøndkarse og citronsnitter
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6258 gange, og udskrevet 79 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|