Gelerand med rosevin

Gelerand med rosevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Diverse vin - Blandet vin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Rand:
1 flasketør rosévin
12 Husblas, blade
 
 Fyld:
5 dl.cremefraiche 38%
500 g.rejer
 
 Pynt:
 Brøndkarse
 Citronsnitter
 
Opskrift:
Blød husblas i koldt vand og opløs i 1-2 spsk kogende vand. Tilsæt rosévinen under omrøring og fyld blandingen i en form.

Pisk creme fraichen halvsativ, smag den til med salt og peber og vend rejerne i.

Pynt med brøndkarse og citronsnitter


karakterer:
Opskriften er vist 6700 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu