kog bagekartoflerne til de er møre. afkøl dem, så de er fingervarme.
Rist baconen på en pande.
Del de kogte kartofler, og udhul dem med en ske, UDEN at de går i stykker!
Kom kartoffelmassen i en skål, og rør den med pikantosten og den ristede bacon. Massen fordeles i de udhulede kartofler, og de sættes i varm ovn på 200*. De bages til de er gyldne, ca 15min.
Serveres til alle former for stegt kød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 22071 gange, og udskrevet 284 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider