Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Levergullash med peberfrugt

Levergullash med peberfrugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
750 g.kalvelever
1 tsk.salt
2 tsk.friskkværnet sort peber
1 dl.hvedemel
75 g.smør
2 peberfrugter
1 ds.koncentreret tomatpuré (70 g)
1 l.vand
 


Opskrift:

Skær leveren i store terninger. Krydr dem i salt, iblandet det nykværnede peber. Ryst leverterningerne i melet. Brun leverterningerne i det meget varme smør (brun kun 1/3 af kødet ad gangen). Skær peberfrugter, der er befriet for stilk og frøstol, i strimler og rist dem i gryden sammen med tomatpureen. Drys det resterende mel fra leveren over og rør. Derefter kommes leverterningerne tilbage i gryden, og vandet hældes over. Bring retten i kog. Læg låg på og lad den simre i 45 min.
Rør et par gange.

Smag til. Rør et par gange. Smag til. Server retten sammen med en god kartoffelmos.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11985 gange,
og udskrevet 376 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu