Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Glaserede rosenkål

Glaserede rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.rosenkål
 
2-3 spsk.Ahornsirup
15-25 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens rosenkålen og damp den næsten møre i letsaltet vand ca. 5 minutter. Hæld rosenkålene i et dørslag og lad dem dryppe godt af.

Skær dem evt. i halve eller kvarte og kom dem på en pande med Ahornsirup og smør. Lad dem simre over varmen, til de er flotte blanke og varme. Krydr med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8947 gange,
og udskrevet 90 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

John  -  2017-11-30 18:47:22
Jeg er ikke sikker på jeg forstår konceptet med "dampe i letsaltet vand". Hvis man damper er ligger maden ikke i vand, og saltet er overflødig! Hvis de ligger i vandet, bliver de kogt ikke dampet! ;-)