Saft og skal af en økologisk appelsin Saft og skal af en økologisk appelsin
Sojasovs Sojasovs
Opskrift:
Sautér græskarterningerne og rødløg i kokosolie med hvidløg, krydderier, vanilje og fiskesauce.
De skal have ca. 15 minutter i en gryde ved mellemhøj varme, til de er møre.
Tilsæt vand og herbamare, bring suppen i kog og lad den simre i yderligere i 15 minutter.
Blend suppen med appelsinsaft og skal og rapsolie.
Servér suppen varm dryppet med sojasovs.
Tips:
Godt surdejsbrød og bastant fisk eller fjerkræ passer rigtig godt dertil
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 10191 gange, og udskrevet 152 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider