Lammegryde special

Lammegryde special, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kglammebryst
0.5 tsk.hvidløgssalt
2 tsk.salt
1 tsk.peber
2 spsk.margarine til stegning
1 storthakket løg
2 dlhvidvin
1 dlbouillon
2 spsk.hvedemel
250 gchampignoner
1 tsk.paprika
0.5 dlfløde
 
Opskrift:
Skær kødet i serveringsstykker. Drys med salt, peber og hvidløgssalt og steg kødet pænt brunt på alle sider i en jerngryde.

Tilsæt hakket løg. Hæld vinen ved og lad kødet stege ved svag varme i ca. 30 min. eller til det er mørt.

Rør hvedemelet ud i bouillonen og jævn skyen hermed. Tag kødstykkerne op hvis gryden ikke er så stor. Lad sovsen koge godt igennem før kødet lægges i gryden igen.

Kom de skivede champignon i lidt smør på en pande i få min. og hæld dem derefter i gryden, som røres rundt og smages til med paprika og salt.

Serveres med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 9308 gange,
og udskrevet 400 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-29 14:09:09
hvornår skal fløden tilsættes???