Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammegryde special

Lammegryde special, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 kglammebryst
0.5 tsk.hvidløgssalt
2 tsk.salt
1 tsk.peber
2 spsk.margarine til stegning
1 storthakket løg
2 dlhvidvin
1 dlbouillon
2 spsk.hvedemel
250 gchampignoner
1 tsk.paprika
0.5 dlfløde
 


Tilbehør:
Kogte kartofler.
Opskrift:

Skær kødet i serveringsstykker. Drys med salt, peber og hvidløgssalt og steg kødet pænt brunt på alle sider i en jerngryde.

Tilsæt hakket løg. Hæld vinen ved og lad kødet stege ved svag varme i ca. 30 min. eller til det er mørt.

Rør hvedemelet ud i bouillonen og jævn skyen hermed. Tag kødstykkerne op hvis gryden ikke er så stor. Lad sovsen koge godt igennem før kødet lægges i gryden igen.

Kom de skivede champignon i lidt smør på en pande i få min. og hæld dem derefter i gryden, som røres rundt og smages til med paprika og salt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6598 gange,
og udskrevet 131 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bettina  -  2010-09-29 14:09:09
hvornår skal fløden tilsættes???