margarine til stegning2 spsk. margarine til stegning
1
stort
hakket løg1 stort hakket løg
2
dl
hvidvin2 dl hvidvin
1
dl
bouillon1 dl bouillon
2
spsk.
hvedemel2 spsk. hvedemel
250
g
champignoner250 g champignoner
1
tsk.
paprika1 tsk. paprika
0.5
dl
fløde0.5 dl fløde
Opskrift:
Skær kødet i serveringsstykker. Drys med salt, peber og hvidløgssalt og steg kødet pænt brunt på alle sider i en jerngryde.
Tilsæt hakket løg. Hæld vinen ved og lad kødet stege ved svag varme i ca. 30 min. eller til det er mørt.
Rør hvedemelet ud i bouillonen og jævn skyen hermed. Tag kødstykkerne op hvis gryden ikke er så stor. Lad sovsen koge godt igennem før kødet lægges i gryden igen.
Kom de skivede champignon i lidt smør på en pande i få min. og hæld dem derefter i gryden, som røres rundt og smages til med paprika og salt.
Serveres med kogte kartofler.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7332 gange, og udskrevet 245 gange.
Kommentarer
Bettina - 2010-09-29 14:09:09 hvornår skal fløden tilsættes???
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider