Tø butterdejen op. Rul dejen tyndere ud og fyld dejen i 8 små tærteforme med en diameter på 6 cm foroven.
Prik dejen med en gaffel og kom desuden stanniol og groft salt oven på dejen før bagning for at undgå hævning. Bag formene ved 225 grader i 10-15 minutter til de er lysebrune.
Fjern evt. stanniol og groft salt de sidste minutter af bagningen.
Svampe i skiver og finthakket løg ristes i smør. Blandingen kommes i de bagte forme, overhældes med æg og creme fraiche rørt sammen og tilsat salt og peber. Stilles i ovnen ved 225 grader, til overfladen er gylden og æggemassen endnu ikke er helt stivnet.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7142 gange, og udskrevet 148 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider