Butterdej med svampe

Butterdej med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 butterdej plader
250 g.markchampignon
2 skalotteløg
 smør
2 æggeblommer pasteuriserede
1 spsk.cremefraiche 38%
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tø butterdejen op.

Rul dejen tyndere ud og fyld dejen i 8 små tærteforme med en diameter på 6 cm foroven.
Prik dejen med en gaffel og kom desuden stanniol og groft salt oven på dejen før bagning for at undgå hævning.

Bag formene ved 225 grader i 10-15 minutter til de er lysebrune. Fjern evt. stanniol og groft salt de sidste minutter af bagningen.

Svampe i skiver og finthakket løg ristes i smør. Blandingen kommes i de bagte forme, overhældes med æg og cremefraiche rørt sammen og tilsat salt og peber.

Stilles i ovnen ved 225 grader, til overfladen er gylden og æggemassen endnu ikke er helt stivnet.





karakterer:
Opskriften er vist 8618 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu