| |
|
Stegt lever med bløde løg (Frokostret)
Stegt lever med bløde løg (Frokostret), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
400 | g. | løg 400 g. løg | 50 | g. | margarine 50 g. margarine | | | Salt Salt | | | Peber Peber | | | | 500 | g. | kalvelever 500 g. kalvelever | 2 | spsk. | hvedemel 2 spsk. hvedemel | 50 | g. | Smør 50 g. Smør | | | Salt Salt | | | Peber Peber | | | |
| |
Løgene halveres og skæres i skiver. Steges bløde i olien i 5 minutter. Tag dem fra og hold den varme i ovnen (150 grader C. alm. ovn).
Leveren renses for hinder og skæres i skiver ca. 0.5 cm. tykke.
Bland mel med salt og peber. Vend leveren i heri.
Steges på panden 5-6 minutter på hver side. Serveres med de bløde løg ovenpå, evt. ristede champignon og brød.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 18170 gange, og udskrevet 179 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|