Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt lever med bløde løg (Frokostret)

Stegt lever med bløde løg (Frokostret), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stegt lever med bløde løg (Frokostret), billede 4 Stegt lever med bløde løg (Frokostret), billede 1 Stegt lever med bløde løg (Frokostret), billede 2 Stegt lever med bløde løg (Frokostret), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.løg
50 g.margarine
 Salt
 Peber
 
500 g.kalvelever
2 spsk.hvedemel
50 g.Smør
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Løgene halveres og skæres i skiver. Steges bløde i olien i 5 minutter. Tag dem fra og hold den varme i ovnen (150 grader C. alm. ovn).

Leveren renses for hinder og skæres i skiver ca. 0.5 cm. tykke. Bland mel med salt og peber. Vend leveren i heri.

Steges på panden 5-6 minutter på hver side. Serveres med de bløde løg ovenpå, evt. ristede champignon og brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 17442 gange,
og udskrevet 170 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu