Riv osten groft. Hæld hvidvin og citronsaft i en tykbundet gryde og tilsæt osten lidt ad gangen, under konstant omrøring og ved svag varme. Rør omhyggeligt imellem hver osteportion. Rør til ostemassen er glat og lige netop kommet i kog. Tag gryden fra varmen og rør (evt.) kartoffelmel i. Smag til med krydderier. Hæld den varme ostemasse over i en fonduegryde. Der skal helst være tale om en emaljeret gryde eller en af ildfast ler eller stentøj, da ostemassen ellers nemt brænder på. Hold ostemassen akkurat, så varm, at den knap når kogepunktet. Dyp små stykker af flüte i den varme ostemasse, og spis dem med tynde skiver af skinke og hvidløgsmarineret culotte, samt de små salt agurker
Tips:
Servering :
1 stort flüte
500 gram letrøget skinke
500 gram hvidløgs- marineret culotte.
1 glas cornichons (salt agurker)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4369 gange, og udskrevet 126 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider