Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Ægge roulade

Ægge roulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost

Hovedingrediens : Æg

HønseÆgUkendt oprindelseslandIndsendt af : Helle

Indsendt :


Ægge roulade, billede 4 Ægge roulade, billede 1 Ægge roulade, billede 2 Ægge roulade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 æg
5 dl.mælk
2 dl.hvedemel
 salt
 peber
 
 Fyld:
3 porrer
150 g.skinkestrimler
1 pakkepikantost
 


Opskrift:

Æg, mælk, hvedemel, salt og peber piskes godt sammen. Æggemassen hældes i en bradepande med bagepapir. Bages ca. 25 min. ved 200 grader C alm. ovn i.

Fyld:
Halver porrene på langs og skær dem herefter i skiver. Skyl nu porrene grundigt og lad dem dryppe godt af. Porrer og skinke svitses på panden, afkøles let inden pikantost tilsættes og det hele røres godt sammen uden osten smelter.

Smørres på "æggekagen" og rulles til en roulade.

Serveres lun eller kold med en blandet salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 28029 gange,
og udskrevet 351 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-09-06 17:47:08
Kan den fryses ?