Tomater med hytteost
Fryseegnet : nej Indsendt af : Amanda. Indsendt : Red : |
|
|
Skær tomaterne i 1½ cm tykke skiver og læg dem på et fad. Top hytteost, oliven og krydderurter op på tomatskiverne. Dryp olivenolie over og kværn med peber.
Server som tilbehør til kød eller fisk, til frokost. |
|
|
Opskriften er vist 6915 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne