Bailey Creme Caramel (men Original kan også bruges)0.5 dl. Bailey Creme Caramel (men Original kan også bruges)
Pynt: Pynt:
Kokosmel Kokosmel
flormelis eller smeltet chokolade flormelis eller smeltet chokolade
Opskrift:
Findel havregrynene yderligere i en foodprocessor. Rør dem herefter sammen med smør, flormelis og kakao. Tilsæt Baileyen lidt af gangen, da det kan variere hvor meget der skal bruges fra gang til gang. Når massen hænger sammen formes den til kugler. Tril dem til sidst i kokosmel eller flormelis eller dyp dem i smeltet chokolade.
Opbevares i køleskab til de skal spises.
Velbekomme. :o)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 5493 gange, og udskrevet 84 gange.
Kommentarer
Gitte - 2017-12-30 13:02:04 Man kan med fordel erstatte smøret med dadler, hvor stenen fjernes og dadlerne herefter findeles i foodprocessoren sammen med de andre ingredientser
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider