Kalvelever med appelsin

Kalvelever med appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
600 g.kalvelever i skiver
 salt
 friskkværnet peber
 god olie eller smør til stegning
4 løg fintsnittet
3 appelsiner, saften heraf
6 fedhvidløg fintsnittet
2 småløg snittet
 salt
 friskkværnet peber
 vand
1 kg.aspargeskartofler skurede
 
Opskrift:
Kalveleverskiverne krydres med salt og peber og steges i 3-4 min. på hver side ved jævn varme. Løgene brunes, appelsinsaften tilsættes og koges igennem. Kom løgsaucen ved kalveleveren.

Aspargeskartofler med løg:
Hvidløg og løg koges i letsaltet vand i ca. 5 min. Kartoflerne kommes i, tilsæt mere vand, salt og peber. Det hele koges i 20-25 min. Vandet hældes fra.

Serveres sammen med kalveleveren.

Tips:

Er god at servere med citron, appelsin og grapefrugt. Kalkunlever og kyllingelever er også velegnet til denne ret


karakterer:
Opskriften er vist 10206 gange,
og udskrevet 379 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bodil, København  -  2010-07-14 20:56:58
Dejlig variation af stegt lever