Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvelever med appelsin

Kalvelever med appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.kalvelever i skiver
 salt
 friskkværnet peber
 god olie eller smør til stegning
4 løg fintsnittet
3 appelsiner, saften heraf
6 fedhvidløg fintsnittet
2 småløg snittet
 salt
 friskkværnet peber
 vand
1 kg.aspargeskartofler skurede
 


Opskrift:

Kalveleverskiverne krydres med salt og peber og steges i 3-4 min. på hver side ved jævn varme. Løgene brunes, appelsinsaften tilsættes og koges igennem. Kom løgsaucen ved kalveleveren.

Aspargeskartofler med løg:
Hvidløg og løg koges i letsaltet vand i ca. 5 min. Kartoflerne kommes i, tilsæt mere vand, salt og peber. Det hele koges i 20-25 min. Vandet hældes fra.

Serveres sammen med kalveleveren.

Tips:

Er god at servere med citron, appelsin og grapefrugt. Kalkunlever og kyllingelever er også velegnet til denne ret







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9338 gange,
og udskrevet 344 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bodil, København  -  2010-07-14 20:56:58
Dejlig variation af stegt lever