Marineret blæksprutte fra Grækenland
Indsendt af : Susanne Indsendt : Red : |
|
|
Hiv skindet (og eventuelle indvolde og "næb") af sprutten og skyl grundigt.
Kom den i en gryde uden vand. Læg låg på og lad den simre i sin egen saft over lav varme til mør. (45-60 minutter).
Dræn, afkøl, fjern evt sugekopperne ("Plasik" ringene) og skær kødet i mundfulds-stykker. Kom i en skål. Bland hvidløg, olivenolie, eddike, salt (om nødvendigt) og peber i. Bland grundigt, dæk til og lad det hele marinere i køleskabet i 12 timer. Rør rundt en gang imellem. Løft op af marinaden og server med citronbåde og persille. Giv evt. dine gæster cocktailpinde til at spise med. |
|
|
Opskriften er vist 16013 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer susanne - 2009-10-21 16:17:13 dette er min opskrift som jo kommer fra: Grækenland - græsk - græker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne