Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marineret blæksprutte fra Grækenland

Marineret blæksprutte fra Grækenland, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Enheder

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Susanne

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.blæksprutte
1 fedhvidløg
1.25 dl.olivenolie
1.25 dl.vineddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hiv skindet (og eventuelle indvolde og "næb")af sprutten og skyl grundigt. Kom den i en gryde uden(!) vand. Læg låg på og lad den simre i sin egen saft over lav varme til mør. (45-60 minutter). Dræn, afkøl, fjern evt sugekopperne ("Plasik" ringene) og skær kødet i mundfulds-stykker. Kom i en skål. Bland hvidløg, olivenolie, eddike, salt(om nødvendigt)og peber i. Bland grundigt, dæk til og lad det hele marinere i køleskabet i 12 timer. Rør rundt en gang imellem. Løft op af marinaden og server med citronbåde og persille. Giv evt. dine gæster cocktailpinde til at spise med.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8788 gange,
og udskrevet 98 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

susanne  -  2009-10-21 16:17:13
dette er min opskrift som jo kommer fra: Grækenland - græsk - græker