Marineret blæksprutte fra Grækenland

Marineret blæksprutte fra Grækenland, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Enheder

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Susanne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.blæksprutte
1 fedhvidløg
1.25 dl.olivenolie
1.25 dl.vineddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hiv skindet (og eventuelle indvolde og "næb") af sprutten og skyl grundigt. Kom den i en gryde uden vand. Læg låg på og lad den simre i sin egen saft over lav varme til mør. (45-60 minutter).

Dræn, afkøl, fjern evt sugekopperne ("Plasik" ringene) og skær kødet i mundfulds-stykker. Kom i en skål.

Bland hvidløg, olivenolie, eddike, salt (om nødvendigt) og peber i. Bland grundigt, dæk til og lad det hele marinere i køleskabet i 12 timer. Rør rundt en gang imellem.

Løft op af marinaden og server med citronbåde og persille. Giv evt. dine gæster cocktailpinde til at spise med.





karakterer:
Opskriften er vist 13765 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-21 16:17:13
dette er min opskrift som jo kommer fra: Grækenland - græsk - græker